Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Petrović

''Ono što zgraža jest da društvance priča o zločinima i kostima uz mezu. Ajme majko''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komentar najvažnijih tema cijeloga tjedna donosi Ivana Petrović.

Oporba po ''difoltu'' kritizira Vladu za prvih sto dana. To joj je posao. Ali nevjerojatna je osim ispraznosti misli i ta samouvjerenost kojima Bernardić i Beljak izriču svoju kritiku. Kao da su bili premijeri ili ministri u vladi u barem dva mandata dosad,što nisu pa ni ne mogu znati što se sve rasvijetli i u što se sve dobije uvid kad se ta dužnost preuzima. A to je boli glava.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Najvažniji događaji Pregled tjedna Ivane Petrović: Pogledajte što se sve događalo u posljednjih sedam dana Pregled tjedna - Ivana Petrović Burni dani Pregled tjedna Ivane Petrović: Događaja svake vrste stvarno nije manjkalo

Ali pojavio se onaj koji to iskustvo ima. I to na sudu u Rijeci zbog tužbe Ines Strenje Linić. Epifanija Zorana Milanovića koji u Sabor ne dolazi, ali mandat još nije stavio u mirovanje. Kaže da će to učinit uskoro. Očito je da smatra kako Bernardić ne vodi odlučno SDP. Komadina u intervjuu novinama prijeti Milanoviću sankcijama. A ruku na srce taj Milanović ga je na početku imenovao ministrom i dao mu priliku da pokaže što zna i može.

Što Komadina nije mogao izdržat jer bit ministar nije bit riječki župan, ono malo doć u podne pa malo marenda pa malo u Zagreb - već veliki stres. Izbor novog predsjednika u SDP-u se stoga događao na platformi većeg i manjeg prijezira prema Milanoviću što nije zdravo i stranka je zbog toga u popriličnoj gabuli od rejtinga pa nadalje. Milanović poručuje Bernardiću kako mora shvatit da je on predsjednik stranke, a ne neki stranački kolektiv.

O Mesiću

Mesić divani o Jasenovcu 91.-e. Valjda još nadahnut govorom u Australiji kad je dijaspora davala torbe keš love za obranu Hrvatske. Savez antifašista u duhu idola s ga brani u stilu ''nije on to tako mislio''. Prva asocijacija je da netko iz službi pušta materijal iz svoje privatne arhive odnesene iz ondašnjeg SIS-a ili SZUP-a. Ali to nema logike s obzirom na vrijeme u kojem se ovo pojavilo, već je očito riječ o nemarnom snimatelju koji je odlučio pospremit svoj bunker. Ono što zgraža jest da društvance priča o zločinima i kostima uz mezu. Mesić o Jasenovcu između zalogaja kobase i pečene paprike. Ajme majko.

Cijeli pregled tjedna Ivane Petrović pogledajte u priloženom videu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene