Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Udruženi udbaški gojenci"

Milanović o svom pismu šefu NATO-a: "To je, glupa diplomatska braćo, prije svega pismo..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Zoran Milanović ponovo se oglasio putem Facebooka.

Predsjednik Zoran Milanović ponovo se oglasio putem Facebooka. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Vidim da združene snage udbaško-privatizacijskih gojenaca i Handžar medija od jučer navečer napinju te dvije vijuge koje imaju u glavi, kako bi lažljivo protumačili pismo koje sam poslao glavnom tajniku NATO, s uobičajenim molbom/zahtjevom da ga proslijedi svim članicama.

To je, glupa diplomatska braćo, prije svega pismo državama članicama, upućeno putem glavnog tajnika, koji u ovim pitanjima ionako nema pravo glasa.

I glupljima od vas jasno je da prema Ustavu RH nemam pravo u ovakvim oblicima komunikacije ići iznad ili mimo onoga što je usuglašena politika između Predsjednika Republike i Vlade.

Isto, naravno, vrijedi i za svaku pa i za najkorumpiraniju i najgluplju Vladu. Stav, kao što je poznato, nemamo, zato jer Plenković bojkotira sastanak VNS na kojem bi se stajališta o ovom vitalnom pitanju uskladila i usuglasila. Samo naprijed, izdajnici!

Za tursku blokadu pristupa dviju aspirantica imate puno razumijevanje i toplu riječ. Za Hrvate u BiH nož u leđa", napisao je predsjednik na Facebooku. 

Predsjednik Zoran Milanović poslao je pismo glavnom tajniku NATO-a Jensu Stoltenbergu. Učinio je to nakon što je govorio da će uložiti veto na odluku o pristupanju Finske i Švedske NATO-u dok se ne izmijeni izborni zakon u BiH. Sadržaj pisma pogledajte OVDJE. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene