Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EK kao HDZ

Karamarko o Milanoviću: Njegova izjava bila bi smiješna da nije opasna za hrvatske interese

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je izjavu premijera Zorana Milanovića da u Europskoj komisiji govore kao u oporbi.

Karamarko se danas osvrnuo na izjavu premijera Milanovića da u Europskoj komisiji govore kao u oporbi. 'Ovo je neozbiljno. Bilo bi smiješno da nije žalosno i opasno za interese Hrvatske', rekao je Karamarko. Dodaje kako je pitanje je zašto se ovako postupa te da je to posljedica nekog plana ili sustav o prikrivanje komunističkih zločina. 'Skrivaju se pod nazivom antifašisti', smatra Karamarko.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ursula von der Leyen Nijemci objavili Plenković je jedan od kandidata za predsjednika Europske komisije? "Navodno je već izrazio interes" Slika nije dostupna 'Atakiraju malog čovjeka' Karamarko: Vlada je doživjela debakl, najbolje bi bilo da se povuče

>> Milanović: Ta je osoba optužila hrvatsku Vladu da u svojim granicama štiti ubojice hrvatskih disidenata!

Predsjednik HDZ-a smatra kako je lex Perković vrh sante leda te da Vladi 'ne odgovara ovakav razvoj događaja jer bi došlo do razotkrivanja zapovjedne odgovornosti'.

Na pitanje je li u pravu Komisija kad kaže da vlada prikriva zločine, Karamarko odgovara potvrdno. 'Posljedica vladina rada govori da to tako jest. Radili to oni svjesno ili nesvjesno. Tko će odgovarati ako Hrvatska bude sankcionirana? Hoće li premijer tada podnijeti ostavku?', pita Karamarko. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene