Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prve neslužbene izborne rezultate komentirao je i šef HSS-a branko Hrg, koalicijski partner HDZ-a. Izrazio je optimizam i vjeru u pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović.


"Meni se osobno više sviđa onaj rezultat izlaznih anketa, jer je ona i zadnji put pokazala da je to bilo točno. Sada dolaze rezultati, kako dolaze rezultati, tako se to iz sekunde u sekundu mijenja. Uvjeren sam i vjerujem da će gospođa Kolinda Grabar-Kitarović biti predsjednica Republike Hrvatske i da će hrvatska javnost i hrvatski građani pokazati da im je stalo do Hrvatske države i da im je stalo do domoljubne Hrvatske", rekao je Hrg.

Vezani članci Ivan Račan SDP-ov Ivan Račan o promjenama na političkoj sceni: ''Izgubili smo svoj put. Moramo ponovno izgraditi stranku gotovo od početka" CROBAROMETAR - srpanj 2021. - 7 Novi Crobarometar: HDZ zacementiran na prvome mjestu, ali dogodio se i veliki preokret: SDP više nije druga stranka u državi!

Hrg je istaknuo da je članstvo HSS-a bilo maksimalno mobilizirano u podršci Grabar-Kitarović.

UŽIVO Neslužbeni rezultati - Grabar Kitarović dobila 49,49 posto, Josipović 50,51 posto!

"Mi smo stvarno bili mobilizirani, održao sam preko 30 izbornih skupova diljem Hrvatske, imali smo i glavnu skupštinu, gdje se predstavljala i gospođa Kolinda Grabar-Kitarović. Vjerujem da je naše članstvo bilo mobilizirano, da smo kandidatkinju stvarno prihvatili kao našu kandidatkinju, da smo se borili za nju, kao što smo se borili i za našu Mariju Anu Petir u Europskom parlamentu", istaknuo je šef HSS-a.

"Neka bude 50 posto plus jedan glas i mi ćemo biti zadovoljni", zaključio je Hrg.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook