Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišla prije eksplozije

Iako je ured premjestila u Slavonski Brod, Predsjednica se vratila u Zagreb prespavati: "To je uobičajena procedura"

Predsjednica otvorila ured u Slavonskom Brodu (Foto: Dnevnik.hr)
Predsjednica otvorila ured u Slavonskom Brodu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Predsjednica otvorila ured u Slavonskom Brodu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović presmjestila je svoj ured u Brodsko-posavsku županiju, međutim u vrijeme eksplozije u Bosanskom Brodu, ona je već bila u Zagrebu, gdje će prespavati.

Iz Ureda Predsjednice objašnjavaju kako je riječ o uobičajenoj proceduri te kako Predsjednica inače prespava u Zagrebu, u slučajevima kad je ured izmješten na lokaciju u blizini metropole.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Kako doznaje Dnevnik Nove TV u srijedu ponovno dolazi u Slavonski Brod. U 14 sati ima dogovoren sastanak na temu zagađenja zraka koje dolazi od rafinerije, u kojoj je u utorak navečer došlo do eksplozije. Za sada nije poznato hoće li se prema Slavonskom Brodu uputiti i ranije.

U sklopu prvog dana posjeta položila je cvijeće kod spomenika ''Prekinuto djetinjstvo'' za djecu stradalu u Domovinskom ratu. Susrela se i s predstavnicima županije, kao i studentima Strojarskog fakulteta. Sastala se i s članovima udruga hrvatskih branitelja, ali i obišla tvrtku Đuro Đaković specijalna vozila. U svojem govoru još jednom je upozorila na negativne demografske trendove koje pogađaju županiju, ali i osvrnula se na problem čistog zraka.

''Moramo svi biti maksimalno angažirani kako bismo stvorili ostvarili što bolje uvjete za nove, prije svega proizvodne investicije, ostvarili veći gospodarski rast i zaustavili, odnosno preokrenuli demografske trendove'', rekla je. 
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene