Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozdravio branitelje

PREKRIŽIO SE PRED SPOMENIKOM Crnoja napustio ministarstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je napuštao ministarstvo, Crnoja je ironično dobacio da se osjeća odlično.

Nakon što je jučer podnio ostavku na ministarsku dužnost, Mijo Crnoja danas je napustio ministarstvo.  Prekrižio se ispred spomenika Nevenki Topalušić i ironično dobacio da se osjeća odlično.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Granica završio u zatvoru Turčin dobio kaznu od 36 tisuća eura: Probio rampu na granici s kombijem punim migranata

Pozdravio se s braniteljima ispred šatora.

Policija obišla baraku

Kako neslužbeno doznajemo, policija je obavila terensku provjeru, odnosno obišla baraku na samoborskoj adresi Gradna 85/G, na koju je prijavljen bivši ministar branitelja Mijo Crnoja.

Ako se utvrdi da je Crnoja tamo prijavljen, a da na toj adresi ne živi (a očito je da ne živi), nadležna policijska uprava će podnijeti prekršajnu prijavu zbog nereguliranja statusa prebivališta i boravišta.

Upravo zbog medijskih napisa da je ministar prijavio lažno prebivalište, oporba je zatražila Crnojinu ostavku. Bila je to samo jedna od optužbi koje su mu se stavljale na teret.

Nakon ostavke na dužnost ministra branitelja, Mijo Crnoja postao je ministar s najkraćim stažem u hrvatskoj Vladi, gdje je radio svega šest dana.

Nakon što je podnio ostavku na ministarsku dužnost rekao je da, iako nije kriv, ne želi biti uteg vladi.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene