Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posebna emisija

Pratite presudu Radimiru Čačiću UŽIVO na Novoj TV i Dnevnik.hr!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Informativni program Nove TV za danas priprema specijal posvećen izricanju presude prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću.

Od devet sati UŽIVO prenosimo izricanje presude Radimiru Čačiću, na Novoj TV i portalu Dnevnik.hr. U specijalnu emisiju će se UŽIVO iz sudnice Županijskog suda u Kaposvaru javiti reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak s prvim reakcijama iz Mađarske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što će sud odlučiti? Tijek suđenja: Dva vještaka - dvije teorije uzroka nesreće Slika nije dostupna 'Više nisam u poziciji da vozim' Čačić nakon niza nesreća 'u rukama' službenih vozača

Donosimo reakcije i iz Hrvatske i Bruxellesa. U emisiju će se uživo javiti politički komentator Dnevnika Nove TV Mislav Bago s prvim reakcijama s Markovog trga  te urednica vanjske politike Dnevnika Nove TV Ivana Petrović iz Bruxellesa.

Podsjetimo, prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić u siječnju 2010. sudjelovao je u prometnoj nesreći u mađarskom Kaposvaru u kojoj su poginule dvije osobe. Danas na mađarskom sudu slijede završne riječi i izricanje nepravomoćne presude.

Posebna emisija počinje UŽIVO u devet sati na Novoj TV i portalu Dnevnik.h!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene