Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljem

Požar u skladištu u Glini podmetnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki požar, koji je u nedjelju poharao golemo skladište glinske tvrtke 'Grafoton' bio je podmetnut i policija traga za počiniteljem.

Iva Dvorski, glasnogovornica sisačko-moslavačke Policijske uprave, nakon očevida i vještačenja stručnjaka zagrebačkog Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić', potvrdila je da je riječ o podmetnutom požaru.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

>> Izgorjelo skladište stočne hrane na najvećoj istarskoj farmi krava

Iako šteta još nije procijenjena, ona je golema, jer je u požaru potpuno izgorjelo krovište golemog skladišta i dio uskladištene robe.

Samo zahvaljujući velikom zauzimanju članova dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Gline, Gornjeg Viduševca i Petrinje požar je lokaliziran i nije se proširio na druge objekte. Zagrebački su forenzičari tijekom očevida zaključili da je požar izazvao zapaljeni papir u skladištu tvrtke 'Grafoton'. Još pri gašenju požara, vlasnik i direktor tvrtke Gojko Divjak nije isključio mogućnost da je požar podmetnut. Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv zasad nepoznatog počinitelja za kojim intenzivno traga. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene