Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika šteta

Izgorjelo skladište stočne hrane na najvećoj istarskoj farmi krava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skladište stočne hrane u Čepiću na Labinštini, najveće istarske farme krava, izgorjelo je u velikom požaru koji je buknuo sinoć oko 21 sat, a čiji uzrok još nije poznat.

Vatrena stihija uništila je goleme količine sijena, žita, kukuruza, ječma i soje u hangaru površine oko tri tisuće četvornih metara. Požar je lokaliziran oko ponoći, a u gašenju su sudjelovali labinski, pazinski, buzetski i pulski vatrogasci te desetak članova lokalnoga DVD-a i tridesetak mještana. Sanacija požarišta trajala je cijelu noć, a goveda su spašena oko ponoći.

Pročitajte i ovo Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..." Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

Direktor i suvlasnik tvrtke Vladimir Licul u izjavi za novinare izrazio je zabrinutost jer mu za jedan dan treba više od 20 tona hrane za krave koju će, kako je rekao, teško nabaviti jer je zbog suše ima malo.

'Teško je u ovome trenutku govoriti o materijalnoj šteti, to nitko ne zna. Jedino što mogu sada reći je to da nam je poslovanje nakon ovog događaja ugroženo', rekao je Vladimir Licul. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene