Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važno je imati traktor

Pogledajte kako su sakrili ulazak Milanovića i njegove svite u avion za Leipzig: Sve je bilo spremno, a onda...

Aktualno Galerija Zoran Milanović - 2 Zoran Milanović - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović - 1 Zoran Milanović - 1 Foto: DNEVNIK.hr Avion - 2 Avion - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Avion - 1 Galerija 1/4 >>
Kako se političari pripremaju za navijanje za Vatrene? Tko će gledati utakmicu s Italijom ispred malih ekrana, a tko uživo, saznajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Ivane Pezo Moskaljov.

U ovim trenucima put Njemačke leti i predsjednik države u pratnji supruge, šefa kabineta, ali savjetnika za sport. Željan pobjede protiv Talijana baš kao i većina hrvatskih političara danas. No, nakon što su posljednja dva službena putovanja na utakmicu Vladinim zrakoplovom izazvala veliku pozornost javnosti, Milanovićev odlazak nije se smio snimati.

Nekoliko trenutaka prije polaska pred državni zrakoplov s posadom stiže traktor i odvlači ga dalje od kamere! Nema snimanja putnika ni vrata aviona. Na "biti ili ne biti" utakmicu s Italijom prema najavi - predsjednik je odlučio povesti suprugu Sanju Musić Milanović, svog šefa kabineta Orsata Miljenića, te povjerenika za sport, Tomislava Paškvalina.

Otputovali su državnim zrakoplovom, kao i ranije premijer i šef Sabora s delegacijama. I predsjednik odlazi u Njemačku na poziv UEFA-e. Uoči leta za Leipzig na društvenim mrežama - samo pozitivno!

"Hrvatska će biti i ostati uz vas! Neka vam srca budu vatrena, vi na nogometnom terenu odlučujete o pobjedi“, rekao je predsjednik Zoran Milanović na Facebooku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Uoči utakmice Milanović se oglasio na mrežama i poslao poruku Vatrenima: "Bog je visoko..."

Nitko iz Banskih dvora neće biti u Milanovićevom društvu, ali potpora kod kuće, kažu vladajući, neupitna.

"Nadamo se pobjedi, kao i svi!“, rekao je predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Za NOVU TV potvrdio je da će podržati Vatrene ako prođu dalje.

"Vidjet ćemo dokle ćemo ići, ali ako bude finale - DA“, potvrdio je Plenković.

Šef Sabora koji je u Berlin na prvu utakmicu poveo sina, pa sada sve okolnosti tog puta mora pojasniti na ovoj adresi, navijat će s prijateljima.

"Italija je dobra, europski je prvak, nisu igrali dobro prve dvije utakmice, kao ni mi, međutim, vjerujem da ćemo danas pobijediti“, rekao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Za rezultat, kao ni za društvo u HDZ-u ne brinu!

"U nekom od lokalnih kafića ovdje u Zagrebu ću gledati“, rekao je ministar obrane Ivan Anušić te prognozirao pobjedu.

"Uvjeren sam da će dečki večeras ostaviti srce na terenu, nadam se, želim i prognoziram našu pobjedu“, rekao je pak ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Pročitajte i ovo Kakav rezultat prognozirate Vatrenima? Anketa Dnevnika Nove TV Hrvati otkrili kakav rezultat prognoziraju Vatrenima: Pogledajte kako smo glasali

"Mi smo uz naše dečke koji su nas zadužili za dva života i bez obzira na rezultat, ponosni smo na njih - oni su uvijek dobri kad je najteže“, rekao je ministar turizma Tonči Glavina.

"Želim da budu snažni, želim da pobjede ovu važnu utakmicu, da nastavimo na ovom turniru kako vatreni u pravom smislu znaju veseliti svoj narod“, rekao je potpredsjednik Vlade Tomo Medved.

Šta bi dali da su na njihovom mjestu, priznat će u oporbi, ali već su se pomirili s navijanjem ispred malih ekrana!

"Ono što spremam i na čemu ću raditi su živci - da ne eksplodiraju!“, rekao je predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

"Vjerujem u našu pobjedu, dosad su Talijani uvijek bili naše mušterije, odgovara nam njihov stil igre i ovdje kod kuće navijat ću za hrvatsku repku i nadam se prolasku...“, rekao je saborski zastupnik MOST-a Nikola Grmoja.

Iz saborskih klupa, pred ekranima ili na tribinama - glasna podrška neće izostati!

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene