Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je još jednom upozorila građane, posebno starije životne dobi, da zbog svoje lakovjernosti mogu biti laka žrtva lopova.


Nakon posljednjeg slučaja 80-godišnjakinje koja je na karlovačkom području pokradena jer je u svoj dom pustila navodne skupljače hrane i stare odjeće, policija je još jednom upozorila građane, posebno starije životne dobi, da zbog svoje lakovjernosti mogu biti laka žrtva lopova.

Vezani članci Pulska policija privela još troje preprodavača droge 01 Velika akcija istarske policije: Uhićeno više dilera, kod njih našli drogu, novac, streljivo Hitna pomoć, ilustracija Ispod nadvožnjaka u Makarskoj pronađena ozlijeđena žena, preminula na putu do bolnice

Karlovačka policija izvjestila je da je u utorak u poslijepodnevnim satima u mjestu Popović Brdo starici u njenoj kući ukraden novac, nakon što je u dom pustila nepoznatog muškarca koji je kazao da sakuplja hranu i staru odjeću. S njim je bio još jedan nepoznati muškarac kojega je primijetila tek na odlasku, nakon čega je shvatila da joj u novčaniku nema novca, izvijestila je policija.

MUP upozorava građane: Ne otvarajte ove mailove!

Zbog toga upozoravaju građane na oprez. 'Ne budite lakovjerni i ne nasjedajte na različite priče, obavijesti i slično čime vas ovakve osobe nastoje zavarati te se na taj način okoristiti. O svim sumnjivim osobama i njihovom ponašanju odmah nazovite policiju na 192', kažu u policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook