Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv još nepoznat

Policija objavila nove detalje o ubojstvu na Zrću, ubojica se ošišao na ćelavo da lakše pobjegne

Osumnjičenik za ubojstvo na Zrću (Foto: N1)
Osumnjičenik za ubojstvo na Zrću (Foto: N1) N1
Aktualno Galerija +0 Osumnjičenik za ubojstvo na Zrću (Foto: N1) Galerija 1/1 >>
Iz stožera za provedbu sigurne turističke sezone u Zadru otkrili su nove detalje o uhićenom osumnjičenom ubojici sa Zrća.

Željko Prša, zamjenik glavnog ravnatelja policije, rekao je da je osumnjičeni ubojica imao gustu tamnu kosu, a nakon počinjenja djela ošišao se na ćelavo i tako pokušao izbjeći da ga pronađu.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Ali u srijedu navečer, kad je policija bila gotovo nedvojbeno sigurna da se radi o njemu, raspisana je tjeralica. Zapovijed je bila da mu se ne dopusti da napusti teritorij RH.

''Pohvalno je da smo u roku od 28 sati uspjeli privesti osumnjičenika i da će za njega biti zatražen zatvorski pritvor. Mislimo da će pobjeći ako ga se pusti. Oružje za sada nije pronađeno. Pretpostavljam da ga je odbacio i prikrio'', kaže Prša.

Dodaje da je izgledno je da će se Britanac braniti šutnjom. ''O motivima ne mogu ništa reći, a bojim se da će to biti teško doznati. Bilo je nekakvo naguravanje i bit će da je u pozadini sukoba nešto daleko ozbiljnije od mrkih pogleda ili neke djevojke'', rekao je Prša.

S mjesta događaja otišao je motorom i tragom tog motora došlo se do sumnje tko je mogao biti napadač. ''Moguće je da će biti još uhićenih. Voljeli bismo doći do drugih sudionika u tom događaju, ali najvažnije je da smo uhitili ubojicu'', istaknuo je.

Uhićenik će u petak 9:30 sati biti predan pritvorskom nadzorniku u Gospiću, a potom u Državno odvjetništvo u Zadar.

Nagađa se da je do sukoba između dviju skupina Britanaca došlo zbog preprodaje droge.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene