S obzirom na to da kriminalističko istraživanje još uvijek traje, policija ne odaje moguće motive krvavog sukoba na Zrću, ali uvjereni su da je ubojica još na otoku Pagu.

Galerija


Nakon jutrošnjeg sukoba koji je završio ubojstvom 26-godišnjaka, partiji na Zrću se nastavljaju kao da se ništa nije dogodilo. Očevid je završio i policija je na tragu počiniteljima.

Vezani članci Šesterostruko ubojstvo na Kajzerici (Foto: PIXSELL) - 12 Potraga za ubojicom: Zagreb pod opsadom policije nakon stravičnog ubojstva na Kajzerici Šesterostruko ubojstvo na Kajzerici (Foto: PIXSELL) - 9 ''Čuo se jauk žene'' – Stravičan zločin u Novom Zagrebu: Ubio šest osoba, među njima i dijete (10). Preživjela samo beba

Pag je blokiran, a korisne informacije u potrazi za ubojicom dat će i podaci iz e-visitora budući da su svi gosti na otoku prijavljeni.

Neslužbeno doznajemo kako policija vjeruje da se ne radi o naručenom, nego u ubojstvu iz afekta tijekom tučnjave, zbog čega je malo vjerojatno da je ubojica imao plan i uspio napustiti otok prije nego je blokiran.

Na Pagu trenutačno boravi oko 12.000 Britanaca i tek treba potvrditi da su obje ekipe koje su sudjelovale u sukobu zapravo iz Velike Britanije. Ali s obzirom na to da su ondje već neko vrijeme ''u trendu'' napadi nožem, to povećava vjerojatnost da je počinitelj iz Britanije.

Ovaj je događaj, nažalost, završio na naslovnicama svih britanskih medija. Istraga i dalje traje, a policija intenzivno traga za ubojicama.

Ono što se neslužbeno može čuti na Zrću i u Novalji, vrlo vjerojatan je motiv droga, odnosno, prodaja droge. Da ilegalnih supstanci doista ima na Zrću, nije tajna.

U ličko-senjskoj policijskoj upravi kažu da su od početka lipnja imali 41 zapljenu droge. U veleposlanstvu Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj, kažu da su u kontaktu s obitelji poginulih i da pružaju svu pomoć dvojici ozlijeđenih.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr