Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Previše zabave

Kod 66 posjetitelja InMusica pronađena droga: Pogledajte koliki je ukupan iznos naplaćenih kazni

Publika na InMusic festivalu
Publika na InMusic festivalu Foto: Vanesa Pandzic/Cropix
TIjekom trodnevnog glazbenog festivala InMusic održanog na zagrebačkom Jarunu neki su se posjetitelji zabavljali više od ostalih. Naplaćene su im kazne ukupne vrijednosti od oko 21.000 eura.

Zagrebačka policija izvijestila je da je kod 66 posjetitelja tijekom trodnevnog glazbenog festivala Inmusic pronašla drogu i odmah im naplatila novčane kazne od oko 21.000 eura.

Prvi dan: 18 prekršitelja 

Prvog dana festivala, 24. lipnja, policija je pronašla drogu kod 18 posjetitelja u dobi između 21 i 56 godina, od čega 13 muškaraca i pet žena.

Kod njih su pronađena dva paketića s amfetaminom, jedan paketić s kokainom, četiri paketića s konopljom, 18 smotki marihuane i dva paketića ispunjena drogom MDMA.

Policajci su im izdali 17 prekršajnih naloga, jedna je osoba dovedena na nadležni Prekršajni sud u Zagrebu, a uz to, sankcionirana je i zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Pročitajte i ovo Keanu Reeves u Zagrebu - 11 publika jedva dočekala! Slavni miljenik Hollywooda nastupio je u Zagrebu sa svojim bendom: "Ovo nam je prvi put u Hrvatskoj..."

Drugi dan: 25 prekršitelja

Drugog dana festivala, u noći s 25. na 26 lipnja, policija je pronašla drogu kod 25 posjetitelja u dobi od 25 i 58 godina, od čega 18 muškaraca i sedam žena.

Kod njih su pronađena dva paketića amfetamina, četiri paketića s kokainom, pet s marihuanom, 20 smotki marihuane, tri tablete MDMA i dva grumena hašiša.

Policija je izdala 24 prekršajna naloga, s time da je jedna osoba dovedena na Prekršajni sud u Zagrebu te je uz prekršaj vezan za droge sankcionirana i zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Pročitajte i ovo Inmusic festival zabava u metropoli INmusic festival otvara svoja vrata, evo što vas sve očekuje na našem najvećem open-air festivalu!

Treći dan: 23 prekršitelja

Zaključno, u večernjim i ranojutarnjim satima sa 26. na 27. lipnja, policija je s drogom zatekla 23 osobe u dobi između 21 i 49 godina, od čega 18 muškaraca i pet žena.

Kod njih je ukupno pronađeno 29 smotki s marihuanom te jedan paketić ispunjen drogom MDMA.

Na mjestu događaja izdana su 23 prekršajna naloga, dodala je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene