Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Zagrebu

Još se traži napadače na muškarca i ženu na Peščenici: ''Raspolažemo nekim informacijama. Isključujemo zločin iz mržnje''

Aktualno Galerija Domagoj Mikić - Očevid na Peščenici - 1 Domagoj Mikić - Očevid na Peščenici - 1 Foto: DNEVNIK.hr Domagoj Mikić i Marko Rašić - Pucnjava u Zagrebu - 3 Domagoj Mikić i Marko Rašić - Pucnjava u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Domagoj Mikić - Očevid na Peščenici - 3 Domagoj Mikić - Očevid na Peščenici - 3 Foto: DNEVNIK.hr Domagoj Mikić - Očevid na Peščenici - 2 Domagoj Mikić - Očevid na Peščenici - 2 Foto: DNEVNIK.hr +4 Domagoj Mikić - Očevid na Peščenici - 4 Galerija 1/9 >>
Policija traga za napadačima koji su na zagrebačkoj Peščenici upucali dvije osobe.

Dvije osobe ranjene su u petak rano ujutro na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, a policija još traga za napadačima.

''Kako doznajemo, policija ima neka imena ljudi za koja sumnjaju da su bili u automobilu iz kojeg se pucalo na muškarca i ženu'', izvijestio je s mjesta događaja reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

U džip u kojem su sjedili 31-godišnjak i njegova vršnjakinja zabilo se vozilo talijanskih registarskih oznaka iz kojeg su nakon sudara izašli muškarac i žena. Verbalno su se sukobili s parom iz džipa, a zatim otišli s mjesta događaja. Nakon nekoliko minuta do mjesta nesreća došao je automobil iz kojeg su četvorica napadača ispalila nekoliko hitaca prema paru iz džipa i teško ih ranili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija na terenu Pucnjava u Zagrebu: Nakon svađe ispaljeno više hitaca, teško ozlijeđeni muškarac i žena

Marko Rašić, načelnik Policijske uprave zagrebačke, kazao je za Dnevnik Nove TV da su u potragu za počiniteljima uključene sve policijske jedinice, a u akciji sudjeluju i djelatnici drugih policijskih uprava.

Kada je riječ o motivu, Rašić kaže da je zasad teško o tome govoriti. ''Možemo reći da je isključen zločin iz mržnje'', otkrio je.

Na pitanje je li Zagreb siguran grad, Rašić kaže da ovaj događaj kod građana može poljuljati osjećaj sigurnosti, ali uvjerava da se policija učinkovite s time bori. ''Nemamo ovakvih kaznenih djela da počinitelji nisu pronađeni'', poručio je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene