Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OPASNI NEMAR

Drama u Puli: Ostavili dijete u zaključanom vozilu pa otišli. Policajka ga je uspjela spasiti, hitno je prebačeno u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je oko 14 sati zaprimila dojavu građana da se u vozilu BMW, riječke registracijske oznake, u Marulićevoj ulici u Puli nalazi dijete.

Na mjesto događaja upućena je odmah najbliža policijska ophodnja te je policijska službenica uspjela otvoriti vrata tako da je provukla ruku kroz prozor koji je bio djelomično otvoren te je izvadila dijete iz vozila.

Policijski službenici pozvali su hitnu medicinsku pomoć te je dijete prevezeno u pulsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć, s obzirom da je neko vrijeme provelo u vozilu te je u trenutku kada ga je policijska službenica pronašla bilo vidno uplakano, znojno i povišene temperature.

Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja te će nad 28-godišnjom državljankom Sjeverne Makedonije provesti kriminalističko istraživanje.

Policijska uprava istarska upozorava građane da ne ostavljaju djecu samu u vozilima jer posljedice mogu biti smrt djeteta ili teško narušeno zdravlje.

Pročitajte i ovo Boris Milić i Marko Šorgo HEROJI AKCIJE Umaški vatrogasci o spašavanju bebe iz auta: "Dijete je izgledalo jako znojno, crveno...", "Hitna je došla odmah, beba je vrištala"

U lipnju se u Umagu dogodio slučaj kada su vatrogasci spasili sedmomjesečnu bebu koju su ostavili samu u zaključanom automobilu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene