Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ISTRI

Vatrogasci spasili sedmomjesečnu bebu koja je bila 45 minuta zaključana u vrućem automobilu: "Sigurno se pitate gdje su u toj priči roditelji djeteta..."

Nakon policijske i vatrogasne intervencije, u Umagu je spašena sedmomjesečna beba koju su roditelji ostavili samu u automobilu.

U srijedu nešto prije 13 sati vatrogasci u Umagu zaprimili su policijsku dojavu da je u jednom parkiranom vozilu zaključano i ostavljeno samo dijete. 

U automobilu je izmjerena temperatura od 40 stupnjeva.

"Dečki su izašli vani, vidjeli da je dijete u autu već neko vrijeme, razbili staklo, izvukli dijete vani i pozvali hitnu", rekao je Bojan Štokovac, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Umag. 

"Kad su već vatrogasci izvukli dijete i kad je hitna odradila svoj posao, pojavili su se roditelji koji su u to vrijeme šetali psa", ispričao je.

"Srećom dijete je u redu, ali preventivno je prebačeno u Izolu, na detaljnu kontrolu", stoji u objavi umaških vatrogasaca koji su dodali kako se radilo o sedmomjesečnoj bebi koja je nekih 45 minuta bila sama u automobilu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na parkiralištu trgovačkog centra Drama u Gospiću: Majka ostavila dijete (2,5) zatvoreno u automobilu, klonulo je zbog visokih temperatura

Pročitajte i ovo Dijete u automobilu - 4 Samo 10 minuta može biti fatalno Ispovijesti roditelja čija su djeca preminula jer su ostala zaključana u automobilima: "Mislila sam da sam grozna majka koja ne zaslužuje imati više djece"

"Sigurno se pitate gdje su u toj priči roditelji djeteta, i mi smo se pitali.
Nakon što smo dijete izvadili iz auta, roditelji su se pojavili, gurajući dječja kolica, u kojima je bio, ni manje ni više, njihov kućni ljubimac pas", napisali su vatrogasci na svom Facebooku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene