Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka na poziv

Polančec čeka ispitivanje, a Podravka plaća štete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK još nije ispitao bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca kojeg sumnjiči da je protuzakonito posredovao u Podravkinom kreditu od 10 milijuna kuna tvrtki Gradec Zvonka Belje.

Polančecov odvjetnik Anto Nobilo USKOK-u je ustupio punomoć, a uvid u spis koji vode istražitelji dobit će kada se ispita i Polančec. Poziv za to još nije dobio, potvrdio nam je telefonski bivši potpredsjednik Vlade. U međuvremenu plan Spice olakšao je Podravku za 107 milijuna kuna. Na naplatu je sjeo kredit Erste Faktoringa varaždinskoj FIMI Milana Horvata koja danas nije mogla vratiti novac. Morati će ga dati Podravka, koja je jamčila za vraćanje kredita.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Članovi Radničke Fronte dočekali Andreja Plenkovića transparentom Neugodan doček Radnička fronta dočekala Plenkovića zvižducima, župan Koren reagirao: "Razjurit ću ih!"

>> Poštar Damiru Polančecu uručio nalog USKOK-a

Predsjednik Nadzornog odbora Podravke Ljubo Jurčić, rekao je kako će Podravka isplatiti taj novac, ali i da će učiniti sve u svojoj moći da ga regresno i povrati, putem drugih potraživanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene