Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima svega 20 pratitelja

Na društvenim mrežama pokrenuta stranica podrške uhićenom gradonačelniku Kutine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na društvenim mrežama otvorena je grupa podrške uhićenom gradonačelniku Kutine Zlatku Babiću.

Dan nakon uhićenja kutinskog gradonačelnika Zlatka Babića, stanovnici Kutine odlučili su mu iskazati svoju podršku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KUPOVALI GLASOVE VIJEĆNIKA? Kutinski gradonačelnik i drugi osumnjičenici za korupciju, nakon ispitivanja ostaju u policijskom pritvoru Slika nije dostupna OBJAVA NA FACEBOOKU Kutinski gradonačelnik Zlatko Babić izašao iz HDZ-a nakon afere sa zapošljavanjem: "Moja se stranka povlači kroz blato"

Na Facebooku je tako pokrenuta stranica podrške pod nazivom ''Zlatko Babić Naš Gradonačelnik, Stranica Podrške Kutinskom Gradonačelniku''. Stranicu je u nekoliko sati od pokretanja zapratilo samo 20-ak ljudi. Zanimljivo je to da je stranica podrške pokrenuta kao - stranica restorana. To znači da su pitanja na stranici unaprijed određena, pa se može pitati kakvu hranu restoran poslužuje, dostavljaju li hranu. 

No, ova stranica podrške se na Facebooku vodi kao restoran. Pa su pitanja koja im možete postaviti generirana. Tako ekipu uhićenog Babića možete pitati kakvu hranu poslužuju, što je danas na jelovniku i dostavljaju li hranu.

USKOK pokrenuo istragu

Babić je s još troje ljudi uhićen u srijedu u velikoj akciji USKOK-a zbog sumnje da je od studenog 2019. do travnja 2020., s namjerom da na sjednicama Gradskog vijeća osigura dovoljan broj glasova za donošenje proračunu za prošlu godinu, s Draženom Kindermanom dogovorio da će mu u zamjenu za njegov glas osigurati zaposlenje sina u tvrtki Eko Moslavina, koja je u većinskom vlasništvu grada. Osim toga, sumnja se da je s Darkom Kolsekom dogovorio da će mu u zamjenu za njegov glas osigurati povećanje plaće u tvrtki u kojoj je zaposlen.

Babić je, koristeći svoj položaj i autoritet gradonačelnika i predsjednika kutinskog HDZ-a, zatražio od Davora Kljakića, vijećnika i predsjednika Gradskog vijeća Kutine te ujedno i predsjednika kutinskog HSLS-a, koji je s HDZ-om držao većinu, da kod sada bivše direktorice Eko-Moslavine Adrijane Cvrtile osigura zapošljavanje Kindermanova sina i povećanje plaće za Koloseka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene