Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimajući reportažu u blizini Tehničke škole u Šibeniku, novinarka Provjerenog našla se u šokantnoj situaciji. Prišao joj je stariji muškarac koji ju je očigledno zamijenio za školarku i ponudio joj 50 kuna da se ljubi s njim!


Tijekom razgovora pohotni starac otvoreno je priznao novinarki Provjerenog da je isto napravio nekoliko dana ranije s učenicom osnovne škole.

Vezani članci Ivan Čorkalo Kako je šef riječke krim policije završio iza rešetaka: "Reakcije nije bilo sve dok Provjereno nije objavilo priču" Slika nije dostupna Što s predatorom iz Šibenika? Provjereno otkriva zašto se dodatno mora truditi sakriti identitet takvih osoba

"Neću te pojesti. Vuk nisam. Malo ćemo se pomilovati", tim je riječima pohotnik pokušao navesti novinarku da pođe s njim.

"Ali ja vam idem u školu. Nemam vam ja dovoljno godina za to", rekla mu je, no muškarca to nije omelo u namjeri pa ju je nastavio mamiti da s njim pođe u napuštenu kućicu uz prugu.

"Ajd dođi. Primit ću te u krilo. Ajd, dobiješ 50 kunića”, nagovarao ju je. Novinarka je cijeli razgovor snimala, pa tako i njegovo priznanje kako mu ovo nije prvi put da pristupa maloljetnicama i da se nedavno ljubio s petnaestogodišnjakinjom, učenicom osmog razreda.

“S njom sam bio jedanput. Nazad par dana. Dogovorili smo se za sutra naći”, priznao je novinarki. Na njezino pitanje kako je povezan sa školom ispred koje su se sreli, rekao joj je: "Nemam veze s tehničkom školom. Ja tako svuda prođem. Idem ja skoro tamo do blizu Mandaline, u Crnicu do igrališta, do gimnazije ja šetam, Šubićevac…"

Novinarka je inzistirala na razgovoru, a kada mu je to dosadilo, kao i njezino odbijanje, postao je pomalo ljut.

Pod izgovorom da se vraća na sat, novinarka ga je napustila i cijeli slučaj, sa svim snimkama, odmah prijavila policiji.

Ovu šokantnu priču gledatelji mogu pogledati u večerašnjem Provjerenom u 22.30.