Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krš i lom kod Rijeke

FOTO Pogledajte dramatične prizore: Vlak pun žita zabio se u pružno vozilo

Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 3
Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 3 Boris Pintar
Aktualno Galerija Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 3 Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 3 Foto: Boris Pintar Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 1 Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 1 Foto: Boris Pintar Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 5 Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 5 Foto: Boris Pintar Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 4 Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 4 Foto: Boris Pintar +12 Sudar teretnog vlaka i pružnog vozila - 3 Galerija 1/17 >>
Kod Rijeke se vlak sudario s pružnim vozilom. U galeriji pogledajte dramatične prizore.

Između kolodvora Meja i Škrljevo u ponedjeljak ujutro u 8:49 došlo je do sudara teretnog vlaka prijevoznika Rail Cargo Carrier - Croati i pružnog vozila TMD HŽ Infrastrukture, izvijestili su iz HŽ Infrastrukture.

Vlak koji se kretao prema Rijeci iz nepoznatih razloga nije se zaustavio u kolodvoru Meja, a to je bilo obvezno. Nakon što je prošao kroz kolodvor, na otvorenoj pruzi naletio je na pružno vozilo koje služi za održavanje željezničke infrastrukture. Promet između dvaju kolodvora je u prekidu, a putnike prevoze autobusi na relaciji Rijeka – Plase.

Uzrok nesreće još uvijek nije poznat, a očevid je u tijeku, navodi se u priopćenju. Zasad nema informacija o ozlijeđenima. 

U galeriji pogledajte dramatične prizore nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene