Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poduzetnik iz Novog Vinodolskog

Nije platio račune od 400 tisuća kuna, osumnjičen za gospodarski kriminal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poduzetnika iz Novog Vinodolskog dubrovačka policija osumnjičila je za prijevaru u gospodarskom poslovanju jer nije platio račune za isporučenu robu u iznosu od čak 400 tisuća kuna.

Policija tvrdi da je osumnjičeni poduzetnik tijekom 2015. kao odgovorna osoba tvrtke sa sjedištem u Dubrovniku, "s unaprijed stvorenom namjerom da trgovačkom društvu pribavi protupravnu imovinsku korist", od druge tvrtke naručivao i preuzimao robu za izgradnju stambenog objekta u Župi dubrovačkoj te da, unatoč ugovorenom avansnom plaćanju, nije podmirio račune veće od 400 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Naplata duga Građane iznenadile opomene pred ovrhu: "Nikad prije nisam dobio zaseban račun…" Ilustracija zatražio manje cijene Gradonačelnik stornirao račune za komunalne usluge: "Previsoki su!"

Neslužbeno se doznaje da je riječ o građevinskoj tvrtci Luxuria koja je gradila stanove u mjestu Čibača u Župi dubrovačkoj.

Policija je protiv osumnjičenog 56-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državmom odvjetništvu u Dubrovniku. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene