Uhićenik (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Uhićenik (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Poduzetnika iz Novog Vinodolskog dubrovačka policija osumnjičila je za prijevaru u gospodarskom poslovanju jer nije platio račune za isporučenu robu u iznosu od čak 400 tisuća kuna.


Policija tvrdi da je osumnjičeni poduzetnik tijekom 2015. kao odgovorna osoba tvrtke sa sjedištem u Dubrovniku, "s unaprijed stvorenom namjerom da trgovačkom društvu pribavi protupravnu imovinsku korist", od druge tvrtke naručivao i preuzimao robu za izgradnju stambenog objekta u Župi dubrovačkoj te da, unatoč ugovorenom avansnom plaćanju, nije podmirio račune veće od 400 tisuća kuna.

Vezani članci Vlasnica kozmetičkog salona Antonija Teretnjak (Foto: Dnevnik.hr) Oprez! Poreznici kreću u pojačanu kontrolu blagajni, jedna djelatnost posebno će biti pod povećalom Slika nije dostupna Zloporabili položaj i ovlast, oštetili tvrtku za 940.000 kuna

Neslužbeno se doznaje da je riječ o građevinskoj tvrtci Luxuria koja je gradila stanove u mjestu Čibača u Župi dubrovačkoj.

Policija je protiv osumnjičenog 56-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državmom odvjetništvu u Dubrovniku. (Hina)