Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj koji je zgrozio javnost

Podignuta optužnica protiv sedmorice mladića zbog grupnog silovanja kod Zadra, prijeti im 15 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podignuta je optužnica protiv sedmorice mladića zbog seksualnog zlostavljanja djevojčice iz okolice Zadra.

Zbog seksualnog zlostavljanja djevojčice iz okolice Zadra podignuta je optužnica protiv sedmorice mladića (2000. i 1999. godište), među kojima su i dvojica maloljetnika (2001. i 2003. godište).

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Milorad Dodik Prepucavanja u BiH Dodik ne priznaje optužnicu, nazvao je političkim progonom i najavio da će tužiti tužitelja

To je potvrdilo i Županijsko državno odvjeništvo u Zadru koje je nakon provedene istrage zaključilo da ima dovoljno dokaza za optuživanje mladića kojima sada prijeti do 15 godina zatvora.

Sedmorica mladića zbog slučaja koji je zgrozio Hrvatsku privedeni su u listopadu prošle godine. Tereti ih se da su sedam puta, u razdoblju od kolovoza 2018. do srpnje 2019. godine, navodno silovali tada 15-godišnju djevojčicu u jednom mjestu pokraj Zadra i ucjenjivali ju snimkama zločina.

Nakon što su uhićeni, ubrzo su pušteni da se brane sa slobode uz zabranu prilaska žrtvi. Na tu se odluku žalilo Županijsko državno odvjetništvo pa je petero prijavljenih završilo iza rešetaka. Iz pritvora su pušteni početkom studenog prošle godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene