Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strašna nesreća u dicmu

U bolnici preminula 18-godišnjakinja nakon što je pijani vozač prešao u drugu traku i zabio se u auto

Prometna nesreća u Dicmu
Prometna nesreća u Dicmu Foto: DNEVNIK.HR
U petak se na cesti D1 na području Dicma dogodio sudar dva vozila. U subotu je u bolnici preminula 18-godišnjakinja putnica.

U odnosu na prometnu nesreću koja se dogodila jučer, 08. rujna 2023.g. oko 18:35 sati u Dicmo, Prisoje, danas u jutarnjim satima u bolnici je preminula 18-godišnjakinaj putnica.

O prometnoj nesreći obaviješteno je nadležno općinsko državno odvjetništvo. Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid. Utvrđeno je da je 44-godišnji vozač osobnog vozila upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, te je osobnim vozilom prešao u suprotnu kolničku traku i udario u drugo osobno vozilo u kojem su se nalazile tri ženske osobe.

Pročitajte i ovo Stanovnici Maroka nakon potresa Bolnice preplavljene ozlijeđenima FOTO/VIDEO Više od 1300 poginulih u potresu: Proglašena trodnevna nacionalna žalost

Obzirom da je 44-godišnjak hospitaliziran, nakon izlaska iz bolnice nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Ostale dvije sudionice ( maloljetnica i 25-godišnjakinja) zadobili su teške tjelesne ozlijede i nalaze se u bolnici.

Pročitajte i ovo Gordan Grlić Radman posljedice potresa Ministar Radman o Hrvatima u Maroku: "Nema poginulih hrvatskih državljana, jedan lakše ozlijeđen"

KBC Split izvijestio je da je 18-godišnja pacijentica preminula zbog teških ozljeda mozga u prijepodnevnim satima. 17-godišnja pacijentica i dalje je u životnoj opasnosti. Tijekom noći operacijom su joj zbrinuti prijelomi kostiju lica i čeljusti. Trenutno se nalazi u jedinici intenzivnog liječenja djece. 25-godišnja pacijentica ima ozljede pluća i slezene. Trenutno je stabilno i izvan životne opasnosti. 44-godišnji pacijent ima prijelome zdjelice, acetabula i podlaktice. Trenutno je stabilan i izvan životne opasnosti, priopćila je bolnica. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene