IDS i na ove izbore izlazi, čini se, s najmanje opterećenja.


IDS već desetljećima u Istri kao regionalna stranka imaju svoja tri zastupnika. Međutim, ništa ne prepuštaju slučaju. Na terenu su od jutra do mraka.

Vezani članci Slika nije dostupna Miletić: Koalicija IDS-PGS-RI za jake regije i za jaku Istru Slika nije dostupna Predstavljen program "Za još jaču Istru" koalicije IDS-PGS-RI

Kampanja ni trenutka ne miruje. Čelni čovjek stranke Boris Miletić od ranog jutra u punoj brzini. Prilika za razgovor s građanima ne propušta se. Mjesto brojnih susreta je i tržnica.

Glavni je zadatak, kažu u IDS-u, pokazati cijeloj zemlji snagu Istre. U 26 godina su, tvrde, izgradili naprednu i stabilnu regiju, uzor ostatku zemlje. Danas žele decentralizaciju.

Stabilnost, konkretni projekti i dosljednost temelj su, tvrde, IDS-ove politike. "Atmosfera je jako dobra, jako pozitivna, evo vidite da građani poznaju naš program prihvaćaju naše ideje i mislim da je to ključno u politici", ističe Miletić.

U sklopu kampanje za koju će izdvojiti nešto više od milijun kuna obići će cijelu Istru, Rijeku, Kvarner i Liburniju.

"Živimo u skromnim vremenima nama je najbitniji kontakt uživo sa građanima, dnevni razgovori i predstavljanje našeg programa, programa decentralizacije prije svega i mislimo da je to najispravniji put kako poslati poruku bez velikih troškova, nije vrijeme za rastrošnost", naglašava Miletić.

U tome će im pomaže gotovo 300 volontera.

Pod sloganom "Šta je sigurno je sigurno" i u koaliciji s PGS-om i Listom za Rijeku očekuju svoja 4 mandata.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju