Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatila ih policija

Strast bi ih mogla koštati zatvora, evo zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Zapadne Vriginije u SAD-u uhvaćen je u spolnom odnosu i sada im prijeti zatvorska kazna za incest iako nemaju iste biološke roditelje.

Kelcey Nicholas (28), tjelesnu je nasladu potražio u zagrljaju svoje 21-godišnje djevojke Lataure Jarrett čiji su roditelji u braku, ali ne i zajednički roditelji para, piše Daily News.

Pročitajte i ovo Kuća horora u Poljskoj - 1 Cure novi stravični detalji Strahuju da bi moglo biti još mrtvih beba: Otac iz horor-kuće u Poljskoj odgovoran je za preranu smrt supruge? Kuća horora u Poljskoj - 2 nisu bili obična obitelj FOTO Ovo je kuća horora u kojoj su pronađene mrtve bebe: "Čulo se vrištanje djevojaka, policiji je prijavljeno da otac spava s kćerima"

Policajci u jednom gradu u Zapadnoj Virginiji provjeravali su prethodne dojave da se u kući događa nešto sumnjivo te su 19. rujna zatekli mladića i djevojku u vrućem zagrljaju.

>> Majka u šoku: Otkrila kako joj je kći u ljubavnoj vezi s ocem

Inače par ne bi bio procesiran za incest, budući da nisu biološki povezani te su oboje punoljetni.

Međutim, ovom paru prijeti zatvorska kazna od 15 godina jer se šerif David Hopkins pozvao na zakon Zapadne Virginije u kojem stoji kako je kćer potomak osobe s kojom je njezin biološki roditelj u braku.

S obzirom na to da je mladićev otac u braku s majkom djevojke, prema zakonu Zapadne Virginije smatra se njezinim ocem. Očekuje se da će suđenje početi u četvrtak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene