Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok je bio u Splitu, biskup Albana msgr. Marcello Semeraro, primio je poziv od pape.


U samostanu sestara ančela, službenica milosrđa, u Kamenu kod Splita, biskup Albana msgr. Marcello Semeraro, tajnik Vijeća devetorice kardinala koje se bavi financijskim istragama u Vatikanskoj banci, primio je na mobitel poziv od pape, piše Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Plaža Ovčice u Splitu Na plaži Ovčice noćas je došlo do još jednog sukoba, teško ozlijeđena najmanje jedna osoba Cijepljenje, ilustracija Konačno stiglo izvješće Nacionalnog stožera: Hrvatska bilježi manje od 60 novozaraženih u zadnja 24 sata, ali nema jednog bitnog podatka

Msgr. Semeraro mu je objasnio da je sa svojim svećenicima i bogoslovima na odmoru u Splitu, u Hrvatskoj, na što je Papa odvratio: 'Čuo sam da je Hrvatska lijepa i sigurno ima puno turista!'

Neobična svjetlost uzbudila vjernike: 'Ovo je dokaz da papu Franju čuva Bog'

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić odmah je reagirao i preko msgr. Semerara prenio Papi pozdrave, ali i poziv da tijekom feragosta ne ostane u Rimu.

'Za njegov odmor Hrvatska je lijepa, a nije daleko', uzvratio je msgr. Barišić, a Hrvati su doznali kako čak i papa Argentinac zna za njihov turistički bum i lijepu obalu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook