Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sveti Otac

Neobična svjetlost uzbudila vjernike: 'Ovo je dokaz da papu Franju čuva Bog'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Parapsiholog Alexander Morgan je mišljenja da neobična svjetlost dolazi od samog Duha Svetog, te da dokazuje kako Franju čuva Bog.

Papa Franjo našao se opet u središtu pozornosti, ovoga puta zbog jedne fotografije koja se počela širiti na društvenim mrežama. Na toj je slici moguće vidjeti neobičnu svjetlost iznad njegove glave, odnosno figuru koja neodoljivo podsjeća na golubicu koja ga promatra.

Pročitajte i ovo Papa Franjo otkazao obveze simptomi gripe Papa Franjo ponovno otkazao obveze zbog zdravlja, javili se iz njegovog ureda Papa Franjo posjet Mađarskoj Papa Franjo uputio jasnu poruku Orbanu pred desecima tisuća vjernika: "Ne zatvarajate vrata"

Fotografija nepoznatog autora je zabilježena tijekom Franjinog nedavnog posjeta Paragvaju, a o njoj su se raspisali i brojni lokalni mediji koji su redom prenijeli tumačenje parapsihologa Alexandera Morgana.

Naime, Morgan je ushićeno ustvrdio da fotografija prikazuje Duha Svetog kako obasjava Franju (Duh Sveti je često u kršćanstvu prikazan kao bijela golubica, op.a.), odnosno zaključio da je slika dokaz da Svetog Oca čuva Bog.

Papa: Odbacite politiku koja žrtvuje ljudske živote na oltaru novca i profita

Takvo su tumačenje mnogi vjernici oduševljeno prihvatili, a svidjelo se čak i nekima od onih koji možda nisu pretjerano religiozni no silno poštuju lik i djela aktualnog poglavara Katoličke Crkve.

Naravno, u pojašnjavanje zabilježenog kamerom su se uključili i oni ljudi koji ne padaju olako na priče o čudima, te su poručili ushićenima da 'se smire i stanu na loptu' jer je najvjerojatnije riječ o običnoj fotografskoj anomaliji.   

Ma u što vi od toga željeli vjerovati, sliku svejedno vrijedi pogledati.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene