Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan od najvećih u Europi

Otvoren Floraart na Bundeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugodni mirisi i boje preplavili su zagrebački Bundek. Otvoren je Floraart, jedna od najvećih međunarodnih izložbi cvijeća u ovom dijelu Europe.

 

Pročitajte i ovo Floraart (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Floraart Otvorena 53. međunarodna vrtna izložba na zagrebačkom jezeru Bundeku Slika nije dostupna Melem za oči Ni kiša nije spriječila tisuće posjetitelja da dođu na ovogodišnji Floraart

Iznenađenja je uistinu mnogo. Svatko tko u sljedećih 5 dana posjeti Bundek neće otići razočaran. Hit ovogodišnjeg sajma je vertikalni vrt smješten ovdje u glavnom šatoru. Dosad ste ih mogli vidjeti uglavnom u trgovačkim centrima, a sad ih može kupiti svatko.

 

Zanimljivosti je mnogo, možete uživati u mirisu cvijeta koji podsjeća na kokos. Mnogo je i zanimljivih instalacija postavljenih duž obale velikog jezera, a među najdomljivijima su cvjetni vitez križar i leptir od cvijeća.

Sajam traje do nedjelje. Ulaz je besplatan, a organizatori očekuju rekordnih 150 tisuća posjetitelja. Uz razna natjecanja, predavanja i radionice ono što je svakako najprimamljivije akcijske su cijene biljaka.

Prava prilika za sve one koji žele svoje vrtove i balkone urediti u pravom proljetnom ugođaju, ali i oni koji ne misle kupovati ne bi trebali zaobići Bundek - popodnevna šetnja uz sve ove mirise i boje uistinu je opuštajuća. Kako to sve izgleda na Bundeku, pogledajte u video prilogu.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene