Zvonimir Pućo (HDZ), zamjenik gradonačelnika Otoka, od veljače nije bio na svom radnom mjestu, ali svakog mjeseca uredno prima plaću od 8.824,81 kunu.

Galerija


Zvonimir Pućo (HDZ), zamjenik gradonačelnika Otoka od veljače nije bio na svom radnom mjestu, ali svakog mjeseca uredno prima plaću od 8.824,81 kunu, koja porezne obveznika košta 12.499,35 kuna mjesečno, javlja Telegram.

Vezani članci Andrej Plenković u obilasku Splitsko-dalmatinske županije - 3 Plenković obišao novi pogon u Vrgorcu, na sastanku HDZ-ovaca i upravitelj doma za starije u kojem je umrlo 18 štićenika Gordan Jandroković Jandroković opet o Raspudiću: ''Ja nisam farizej ni licemjer. Mnogi se zalažu za jedno u javnom životu, a žive sasvim drugo u privatnom''

Da zamjenik gradonačelnika ovog slavonskog gradića već šest mjeseci ne dolazi na posao potvrdio je i njegov nadređeni, gradonačelnik Josip Šarić (HDZ). Novinar spomenutog portala zvao je Pućin ured stotinjak puta, ali nitko mu se nije javio. U centrali gradskog ureda govorili su da ne znaju gdje je niti kako doći do Puće. Kad se napokon javio, kazao je da se odmara na Rabu i uputio novinara da se obrati gradonačelniku ako treba nešto u vezi Grada jer "se on vratio s godišnjeg odmora".

Šarić je pismeno potvrdio da se Pućo od rujna 2018. nije pojavio na sjednici kolegija koje se održavaju svakog ponedjeljka, a posljednja aktivnost koju je zamjenik gradonačelnika imao bilo sudjelovanje u zajedničkoj vježbi civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije i civilne zaštite Grada Otoka, koja je održana u lipnju 2019. i trajala jedan dan. Pućo se navodno pojavio samo nakratko.

Osim što ne dolazi na posao, Pućo o svom radu nije predao niti jedno polugodišnje izvješće gradonačelniku.

Pući i Šariću drugi je ovo mandat na tim pozicijama.