Zvonimir Pućo (HDZ), zamjenik gradonačelnika Otoka, od veljače nije bio na svom radnom mjestu, ali svakog mjeseca uredno prima plaću od 8.824,81 kunu.

Galerija


Zvonimir Pućo (HDZ), zamjenik gradonačelnika Otoka od veljače nije bio na svom radnom mjestu, ali svakog mjeseca uredno prima plaću od 8.824,81 kunu, koja porezne obveznika košta 12.499,35 kuna mjesečno, javlja Telegram.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL) HDZ i Grabar-Kitarović oglasili se o napadima Milanovića i Škore: "Nervozni su, prijete. Kažem - oba će pasti" Andrej Plenković položio vijence kod spomenika Franje Tuđmana (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL) - 5 Andrej Plenković položio vijenac na Tuđmanovom spomeniku u Splitu: "Bio je vizionar i državnik"

Da zamjenik gradonačelnika ovog slavonskog gradića već šest mjeseci ne dolazi na posao potvrdio je i njegov nadređeni, gradonačelnik Josip Šarić (HDZ). Novinar spomenutog portala zvao je Pućin ured stotinjak puta, ali nitko mu se nije javio. U centrali gradskog ureda govorili su da ne znaju gdje je niti kako doći do Puće. Kad se napokon javio, kazao je da se odmara na Rabu i uputio novinara da se obrati gradonačelniku ako treba nešto u vezi Grada jer "se on vratio s godišnjeg odmora".

Šarić je pismeno potvrdio da se Pućo od rujna 2018. nije pojavio na sjednici kolegija koje se održavaju svakog ponedjeljka, a posljednja aktivnost koju je zamjenik gradonačelnika imao bilo sudjelovanje u zajedničkoj vježbi civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije i civilne zaštite Grada Otoka, koja je održana u lipnju 2019. i trajala jedan dan. Pućo se navodno pojavio samo nakratko.

Osim što ne dolazi na posao, Pućo o svom radu nije predao niti jedno polugodišnje izvješće gradonačelniku.

Pući i Šariću drugi je ovo mandat na tim pozicijama.