Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREPLAŠENI GRICKO

U kanti za smeće pronađen pinč: "Bešćutnost u srcu Zagreba! Koliko je dugo bio u malom, mračnom i zagušljivom prostoru, ne znamo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kanti za smeće u Šenoinoj ulici u Zagrebu pronađen je pinč. Djelatnici Azila Dumovec nazvali su ga Gricko.

"Nagovaramo Gricka koji je sinoć pronađen u kanti za smeće, da prestane režati na nas. Ne ide nam. Nego… kakav je vaš ponedjeljak? Reže li i na vas?", napisali su iz azila na Facebook stranici. 

Pročitajte i ovo Spašavanje mačke na limenom krovu - 3 Pošteno ih namučila Mačka nasamarila zabrinutog susjeda i vatrogasce: "Čim su krenuli prema malenoj pustolovki, ona je... " Ovan je li stvarno spašen Šetnja Zagrebom ovnu spasila život, ljudi su bijesni: "Gdje su ga mislili obraditi? Nasred Trnja?"

Ranije su objavili kako je malenog pinča netko sinoć ostavio u kanti za smeće u Šenoinoj ulici. Stanare je zasmetao lavež pa su otišli provjeriti što se događa. "Na smeću je stajao iznimno prestrašen psić", napisali su.

"Bešćutnost u srcu Zagreba! Netko je psića u tipu pinča sinoć ostavio u kanti za smeće u Šenoinoj ulici. Lavež psa odjekivao je iz kante, pa su stanari okolnih zgrada podigli njezin poklopac. Imali su što vidjeti! Na smeću je stajao iznimno prestrašen psić.

Koliko je dugo bio u malom, mračnom i zagušljivom prostoru, ne znamo. Jedan ga je čovjek pokušao izvući van, ali ga je pas ugrizao. Zato je naša ekipa došla po psa. Ni u Dumovcu se nije opustio. Iznimno je agresivan. Je li to zbog svježe traume ili mu je takva narav, još se ne može reći.

Sada znamo da je riječ o mužjaku starom između 8 i 9 godina. Čip nema. Znate li koju informaciju više?", navedeno je u objavi Azila Dumovec. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene