Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operacija uspjela

Liječnici otklonili uzrok bolesti, Stephanie se probudila sa smiješkom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stephanie Milda, 5-godišnja Zadranka, operirana je jučer popodne po lokalnom vremenu, u sveučilišnoj bolnici u Chicagu.

Vijest je to koju je potvrdio Danijel Švenda, jedan od organizatora humanitarne akcije "Samo želim biti zdrava" i prijatelj obitelji Milda, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Operacija je trajala oko sedam sati i uspješno je izvedena. Roditelji malene Stephanie izjavili su kako je dr. David Frima rekao da je sindrom ACM-a, od čega je djevojčica bolovala, u potpunosti je uklonjen.

Dr. Frim uspio je podići tonzile, koje su kod malene Stephanie bile spuštene i spojene, a podigao je i kralježak. Liječnik je uklonio i kost koja je smetala, pa sada likvor teče normalno.

>> Malena Stephanie otputovala u SAD na operaciju

Roditelji Stephanie su ispričali kako dr. Frin pretpostavlja da druga operacija neće biti potrebna jer su s prvom riješeni svi problemi. No, dodatne pretrage pokazat će točno stanje.

Liječnici, a i roditelji su prezadovoljni tijekom događaja i itekako ponosni na hrabrost 5-godišnje Stephanie. Majka Anita ispričala je kako se iz narkoze probudila sa smiješkom, a na pitanje boli li je što, kratko je odgovorila 'ne'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene