Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sezona parenja

Opasnost na autocesti: Dvije srne preskočile ogradu na Karlovac - Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozače na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu jutros su iznenadile dvije srne, koje su se našle s krive strane ograde. Jedna od životinja završila je pod kotačima automobila i poginula je.

Prva dojava o srni na autocesti stigla je jutros u 7 sati, a životinja je viđena na 28 kilometru autoceste Karlovac-Zagreb u smjeru Karlovca, doznaje Dnevnik.hr iz Centra kontrole prometa Lučko. Istu srnu vozači su primijetili i dojavili u 7:40 sati na 25 kilometru.

Pročitajte i ovo gužva na autocesti Nema rješenja HAC objasnio zašto se stvaraju kilometarske kolone: "Povećali smo broj traka i uveli novost na naplatne kućice, ali..." Jurnjava po cesti Snimali se kako jure VIDEO Strahovito brza vožnja: Dvojac u susjedstvu jurio 250 km/h, vozili i po zaustavnom traku

Na 8. kilometru iste autoceste u 9:53 sati dogodila se prometna nesreća, koju je izazvala druga srna, na koju je naletjelo osobno vozilo. Životinja je poginula na licu mjesta.

Iz Centra kontrole prometa Lučko su nam rekli kako su njihovi ophodari pregledali ograde na spomenutim dionicama autoceste te da nikakvo oštećenje nisu pronašli. Ograda uz autocestu visoka je svega metar i pol, a to očito ne predstavlja problem za srne, koje se ionako sada nalaze u sezoni parenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene