Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog olujne bure za su sav promet zatvorene dionica autoceste A1 između čvorova Maslenica i Gornja Ploča i dionice autoceste A6 između čvorova Kikovica i Delnice i Krčki most, izvijestio je HAK.


Na dionici autoceste A1 između čvorova Posedarje i Maslenica, Jadranskom magistralom (D8) od Bakra do Senja i od Karlobaga do Sveta Marija Magdalena te na državnoj cesti D54 Maslenica-Zaton Obrovački smiju voziti samo osobna vozila.

Na Paškom mostu zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a na Jadranskoj magistrali (D8) od Senja do Karlobaga dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim terenim prostorom.

U prekidu su trajektne linije Jablanac-Mišnjak i Prizna-Žigljen.

Na graničnim prijelazima nema poteškoća. (Hina)

Vezani članci Slika nije dostupna Olujni vjetar i snijeg otežavaju promet: Za kamione nema slobodnog pravca prema Rijeci Slika nije dostupna PLJAČKA NA KRČKOM MOSTU Smjene i destimulacije zbog sramotno visokih naplata turistima

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.