Obavijesti Video Pretražite Navigacija
By, by sunce

Odzvonilo je babljem ljetu - Evo kada stiže zahlađenje, a negdje i snijeg!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogoršanje nam stiže tek u utorak. Do tad uživajte u lijepom i toplom listopadskom ljetu.

U nedjelju će biti pretežno sunčano i osjetno toplije od prosjeka za drugu polovicu listopada. U kopnenom području ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla ili niski oblaci, a na sjevernom Jadranu navečer i u noći porast naoblake. Vjetar slab, u sjevernim krajevima i gorju poslijepodne do umjeren južni i jugozapadni, u istočnoj Slavoniji jugoistočni. Najviša temperatura uglavnom između 19 i 24, a na Jadranu, u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 23 do 28 stupnjeva Celzijevih, prognoza je Državnoga hidrometeorološkog zavoda za nedjelju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić

Lijepo vrijeme pratit će nas i početkom novog tjedna. U ponedjeljak ujutro magla, zatim pretežno sunčano. U utorak će se naoblačiti, a u zapadnoj unutrašnjosti počet će i kiša. U srijedu će se ovo pogoršanje proširiti i na ostatak zemlje pri čemu bi na mjestima moglo biti i obilnije oborine. Postupno će i osvježiti.

I na moru će u ponedjeljak prevladavati sunčano. U utorak naoblačenje i kiša, prvo na sjevernom dijelu. U srijedu posvuda na moru promjenjivo oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Pojačat će jugo, koje će u srijedu i okrenuti na jak i olujan sjeverozapadnjak i buru.

U nekim gorskim dijelovima Hrvatske u srijedu je moguć i snijeg. Uglavnom, stiže nam osvježenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene