Cijene goriva, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell)
Cijene goriva, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell) Foto: Hrvoje Jelavi?/Pixsell

Litra Eurosupera 95 pojeftinila je 5 lipa, a litra Eurodizela jeftinija je za 16 lipa. Litra autoplina tako je jeftinija za 3 lipe. Europsuper 95 je ovim pojeftinjenjem na gotovo svim benzinskim postajama pao na ispod 9 kuna po litri, a slično je i sa Eurodizelom.


HAK je izvijestio o aktualnim cijenama goriva na benzinskim postajama. 

Vezani članci Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Benzin drastično poskupio, nakon dugo vremena ponovno je skuplji od dizela Benzinska postaja (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Vozače dočekalo skuplje gorivo: Pogledajte koliko su porasle cijene

Tako se na crpkama Ine cijena litre Eurodizela može dobiti za 8.92 kuna. Eurosuper 100 na istoj crpki stoji 9.50 kuna po litri, a Eurosupera 95 8.96 kuna po litri. 

Na istoj se crpki autoplin može nabaviti po 4.17 kuna po litri. 

Ma Tifonovim crpkama s druge strane, autoplin stoji 4.37 kune po litri. Na istoj pumpi za Eurosuper 95 ćete platiti 8.96 kuna, za Eurosuper 100 9.55 kuna, a za Eurodizel 9.09 kuna po litri. 

Pojeftinjenje može se vidjeti i na benzinskim crpkama LUKOIL-a. 

Autoplin je na LUKOIL-u najjeftiniji, pa ćete ga po litri platiti 4.15 kuna. Eurodizel će vas po litri stajati 9.31 kunu, a Eurosupera 95 9.04 kuna.