Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šaljite i vaše fotografije!

VELIKA FOTOGALERIJA: Norijada u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadnji radni dan, petak, svi željno iščekuju, ali ovaj petak je najuzbudljiviji i najiščekivaniji petak za sve srednjoškolske maturante. Diljem cijele Hrvatske razni koncerti, događaji i ostali eventi obilježavaju Norijadu, odnosno, kraj školske godine.

Maturantima pak poručujemo da nam na moj.report@novatv.hr pošalju fotografije sebe s prijateljima u 'norijadskom' izdanju. Biramo najbolju fotku Trenutno se slavi kraj školske godine te ujedno i kraj školovanja u svim gradovima Hrvatske. Srednjoškolci, sada bivši, prolaze gradovima, zabavljaju se i pokušavaju do kraja iskoristiti taj dan koji se svakome događa jednom u životu.
 

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Slika nije dostupna Zadnji dan nastave U petak je Norijada, ZET najavio poremećaj u prometu

>> Počela NORIJADA: Najluđi dan svih maturanata!

Mnogima će možda zasmetati buka i glasna glazba koja se širi ulicama, ali Norijada je ipak događaj koji mladi pamte.


Partijanje službeno završava u 22 h iako mnogima dan nije dosta pa idu iskoristiti i noć. Današnji dan će za maturante završiti s lijepim uspomenama, a za građane s manjim glavoboljama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene