Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultat druge obdukcije

Nije utvrđen uzrok smrti Britt Lapthorne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražna sutkinja u Australiji nije pronašla uzrok smrti 21-godišnje Britt Lapthorne čije je tijelo u listopadu pronađeno u moru u blizini Dubrovnika nakon što je djevojka nestala iz dubrovačkog disco cluba.

Istražna državna sutkinja Jennifer Coate je u utorak u Melbourneu, gradu u kojem je Lapthorne živjela, objavila rezultate obdukcije koji govore da je uzrok smrti nepoznat. Obdukcija koju je provela hrvatska strana pokazala je 'da se na tijelu stradale Britt Lapthorne nisu pokazali tragovi nasilja'. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašni detalji Užas na istoku Hrvatske: Vozača poklopio automobil iz kojeg je ispao, putnik proletio kroz krošnju, pregazilo ga drugo vozilo Ilustracija Noćna mora na kampusu Nešto je gadno smrdjelo u zgradi, a kad su otvorili ventilaciju, morali su zvati policiju

>> 'Ne možemo odustati dok ne saznamo što se dogodilo Britt'

>> Nova saznanja u slučaju Britt Lapthorne

Otac i majka Britt Lapthorne, Elke i Dale, drugi dan svoga boravka u Dubrovniku proveli su u policiji. Tamo su pregledali snimke nadzornih kamera iz noćnog kluba gdje je njihova kći Britt posljednji put viđena.

Iako obdukcije u Hrvatskoj i Australiji nisu dokazale kako se radi o nasilnoj smrti njihove kćeri, ne obitelj Lapthorne i dalje vjeruju kako se radi o nesretnom slučaju.

Smjena bivšeg načelnika dubrovačke policije, nije prošla nezapaženo ni u Australiji. Dale Lapthorne pohvalio je rad policije, dodavši kako je istraga sada na višem nivou.

'Primijetili smo da je sada sve puno profesionalnije. Sada je drukčiji pristup istrazi', rekao je Dale Lapthorne.

Lapthorni se sutra vraćaju u Australiju, s nadom kako će ipak otkriti kako je kobne večeri stradala njihova kći.

Mlada Australka nestala je 17. rujna nakon noćnog provoda a njezin su nestanak prijavili prijatelji nakon što se nije pojavila u hostelu u kojem je odsjela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene