Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji Britt Lapthorne u Dubrovniku

'Ne možemo odustati dok ne saznamo što se dogodilo Britt'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji tragično preminule Australke Britt Lapthorne doputovali su u Dubrovnik kako bi sami prošli mjestima na kojima je njihova kći provela posljednje dane svog života. Dale i Elke Lapthorne prvo su posjetili noćni klub Fuego, gdje je njihova kći posljednji put viđena živa 18. rujna ove godine.

'Mogla sam gotovo vidjeti kako i ona uživa, pleše i smije se u klubu poput ostalih mladih ljudi', rekla je Elke Lapthorne. Prošetali su i do Boninova ispod čijih je stijena pronađeno tijelo.

Pročitajte i ovo Državno odvjetništvo Republike Hrvatske - 2 Zlouporaba položaja i ovlasti USKOK pokrenuo istragu protiv zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

'Raspravljali smo o mogućim scenarijima i rekla sam suprugu kako nije moguće da je Britt počinila samoubojstvo', dodaje Elke Lapthorne.

>> Nova saznanja u slučaju Britt Lapthorne

>> Truplo Britt Lapthorne vraćeno obitelji

>> Obitelj Lapthorne još ništa ne zna

Na sastanku s čelnicima dubrovačke policije doznali su i detalje o nastavku istrage oko smrti svoje kćeri. Istraga je u tijeku, a policija je isključila mogućnost samoubojstva, jer nisu pronašli nikakve dokaze da se djevojka osjećala uznemireno.

Roditelji tragično preminule Britt Lapthorne, putem hrvatskih medija, pozvat će sve koji bi im mogli pomoći o otkrivanju detalja posljednjih trenutka života njihove kćeri.

'Ovaj nam je dolazak bio jako težak i plakali smo cijelim putem ali sad kad smo ovdje sigurno želim nastaviti njezinim koracima', dodaje Elke Lapthorne.

Izvještaj obdukcije nije pokazao od čega je Britt preminula, a roditelji strahuju kako će policija istragu zatvoriti bez ikakvog otkrića. Otac je dobio kopiju izvještaja mrtvozornika i vjeruje kako sadrži vrijedne informacije koje bi mogle pomoći policiji, bez obzira što nije utvrđen uzrok smrti.

'Ne možemo odustati. Kako možemo živjeti bez da znamo što joj se dogodilo?', rekao je Dale Lapthorne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene