Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Australski list navodi Kukriku

Nova saznanja u slučaju Britt Lapthorne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska policija vjeruje da nekoliko osoba iz Hrvatske i inozemstva zna nešto o okolnistima u kojima je u Dubrovniku umrla Britt Lapthorne, mlada australska turistkinja, piše australski The Age.

U izjavi koju je dao tom listu, zamjenik načelnika, i donedavno glasnogovornik dubrovačke policije, Ivan Kukrika, rekao je kako zasada razgovaraju s nekoliko osoba za koje smatraju da bi mogle znati uzrok njezine smrti i imaju informacije u vezi toga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Australski mediji Uoči nestanka Britt je bila u privatnom dijelu noćnog kluba? Slika nije dostupna Nalazi stručnjaka donose novu teoriju Britt je u more bačena s utezima?

'Razgovaramo s osobama za koje smatramo da bi mogle imati informacije o tome što se dogodilo', rekao je Kukrika.  List piše da je najnovijim akcijama obuhvaćena i jedna osoba iz Hrvatske, koja do sada nije bila dio istrage, a navodno je bila u klubu Fuego u noći kada je Britt nestala.

No, Kukrika naglašava kako se nikog ne smatra osumnjičenim ni za što, dok policija ne utvrdi radi li se o nesreći ili nasilnoj smrti.

'O osumnjičenima bi moglo biti riječi samo ako nedvojbeno utvrdimo da se radi o zločinu', rekao je Kukrika.

Podsjetimo, tijelo Britt Lapthorne pronađeno je u poluraspadnutom stanju u moru kod plaže Boninovo 8. listopada. Obdukcija nije otkrila uzrok smrti, a obitelj je tijelo prevezla u Australiju gdje je obdukcija ponovljena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene