Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga i preko Facebooka

Ni traga nestalom Davidu i Ivani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Traga i dalje nema Ivani Lacić (18) i Davidu Lukiću (16) iz Osijeka koji su u ponedjeljak ujutro otišli od kuće.

Policija je još istog dana navečer raspisala potragu za nestallim dvojcem. Ivana nije ponijela putovnicu pa njezina majka Sandra pretpostavlja da nisu daleko odmaknuli.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu

Davidova majka Štefica nagađa, pak, kako bi mogli biti u Zagrebu kod starijeg poznanika njezina sina. Sandra je u ponedjeljak ujutro dobila kćerinu poruku na mobitel, u kojoj je pisalo da ide na kavu, a potom na bazene.

>> Djevojčice nestale u Zaprešiću bit će oduzete roditeljima

I Štefica je bila uvjerena da joj je sin na kupanju, no kasnije je od susjeda saznala kako je po njih došao taksi. Njihovi prijatelji su joj kasnije rekli kako su ih vidjeli na autobusnom kolodvoru u Osijeku.

Ivana je visoka 174 centimetra, crne ravne kose, zelenih očiju i ima piercing u lijevom uhu. Imala je crnu platnenu jaknu, kožnate tenisice iste boje te tirkizno-plavi ruksak. David je visok 170 centimetara, jače je građe, svijetloplavih očiju i ima kratku smeđu kosu. Potraga je za njima pokrenuta i preko Facebooka. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene