Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idu na skrb baki

Djevojčice nestale u Zaprešiću bit će oduzete roditeljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je od ponedjeljka uvečer do utorka popodne pretraživala cijelo zagrebačko područje i aktivirala sve snage da pronađe nestale sestre u dobi od 10 i 12 godina iz Zaprešića.

Djevojčice su se pojavile žive i zdrave,  a gdje su bile i što su radile još se ne zna. No, posljednje informacije neslužbeno govore kako će djeca biti privremeno oduzeta roditeljima i predana na skrb baki.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Rumunjskoj Majka malenim djevojčicama kosu oprala otrovnom otopinom, u bolnici su i bore se za život Spašavanje djevojčica iz jezera u Somboru - 4 moglo je biti kobno FOTO Dramatično spašavanje kod susjeda: Djevojčice se šetale po zaleđenom jezeru pa propale kroz led

Petnaestak minuta prije 15:00 sati policija je pronašla sestre. Obje su pronađene žive i zdrave, a pronađene su u u mjestu Marija Magdalena, općini Pušća, koja se nalazi 10-ak kilometara od Zaprešića.

Zagrebačka policija je izvijestila kako još uvijek nije poznato zbog čega su Iris i Petra odlutale.

>> Sestre pronađene žive i zdrave, nestalo dvoje Osječana

Podsjetimo, u ponedjeljak između 16 i 17 sati iz parka u Ulici Mirka Ožegovića BB u Zaprešiću udaljile su se sestre P.G. (12) i I.G. (10) i do utorka poslijepodne izgubio im se svaki trag, a policija je zamolila građane za pomoć te su djevojčice pronađene na ulici u okolici Zaprešića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene