Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Potvrđene sumnje

Dnevnik Nove TV doznaje - gotova je istraga među vojnim špijunima: "Utvrđen je cijeli niz prekršaja. Špijuni su pronevjerili najmanje dva milijuna kuna"

Potvrđene su sumnje u nezakonito trošenje državnog novca na račun vojnih špijuna! O priči je izvještavala reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov.

Nezakonito trošenje državnog novca na račun vojnih špijuna sada je i službeno potvrđeno.

Više detalja doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov. "Gotov je nadzor, a kako mi je potvrđeno - utvrđen je cijeli niz prekršaja koji su se sutavno ponavljali. Oni špijuni koji su boravili na različitim zadacima u vojnim misijama - u Poljskoj, Libanonu, Litvi, pronevjerili su najmanje dva milijuna kuna. To je prvi iznos za koji se sada sumnja. Lažirali su troškove, a višak novca spremali su u svoje džepove", kazala je Pezo Moskaljov.

Riječ je o više djelatnika vojno-sigurnosne agencije, a kako je potvrđeno Pezi Moskaljov, neki više nisu na tim poslovima.

"U protekla dva mjeseca se češljala dokumentacija. Izuzeti su brojni spisi, računi koji nisu imali pokriće, provodio se unutarnji nadzor, nekoliko kontrola.i. O svemu su obaviješteni predsjednik i premijer. Imaju dio informacija iz ovih klasificiranih podataka, a novo izvješće će tek dobiti", podsjeća Pezo Moskaljov.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GOSPODARSKI KRIMINAL Lepezom malverzacija oštetio tvrtku za više od dva milijuna kuna: Policija objavila detalje

"Izvješće će biti dostavljeno i Državnom odvjetništvu", zaključila je Pezo Moskaljov.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene