Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

A kakav je Vaš plan?

Nezaboravni prvomajski provod u srcu Međimurja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još malo i stiže nam 1. svibanj, dan koji tradicionalno obilježavamo boravkom na otvorenome uz zabavu, igre i druženje s najdražima. Provedite 1. svibanj u Termama Sveti Martin koje za vas pripremaju bogati program.

Od jahanja ponija za najmlađe, preko seoske olimpijade i igara na otvorenome za one nešto starije - zabave neće nedostajati. Sve prisutne će od 12 sati zabavljati i Zodiac band, a ogladnite li, nećete, jer Terme Sveti Martin osigurale su besplatni prvomajski grah!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mihovil Španja ''Što prije zaboravite uspjeh, to ćete ga prije ponoviti'' Slika nije dostupna Hoću, mogu, znam Mihovil Španja: Motivacijski govor koji će vam pomoći u ostvarivanju ciljeva

Dugo očekivanje proljetne temperature, zelenilo i cvijeće koje krase okoliš te bogata prirodna baština samo što nisu u svom punom sjajuzahvatile Međimurje, a upravo su te stvari dobar razlog zašto 1. svibanj provesti aktivno i zabavno, u okruženju svojih najmilijih.

Rezervirajte svoj smještaj po cijeni već od 255 kuna po osobi po noćenju putem broja telefona +385 40 371 111 ili emaila info@termesvetimartin.com.

Lajkajte LifeClass Terme Sveti Martin i na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene