Još malo i stiže nam 1. svibanj, dan koji tradicionalno obilježavamo boravkom na otvorenome uz zabavu, igre i druženje s najdražima. Provedite 1. svibanj u Termama Sveti Martin koje za vas pripremaju bogati program.


Od jahanja ponija za najmlađe, preko seoske olimpijade i igara na otvorenome za one nešto starije - zabave neće nedostajati. Sve prisutne će od 12 sati zabavljati i Zodiac band, a ogladnite li, nećete, jer Terme Sveti Martin osigurale su besplatni prvomajski grah!

Vezani članci Slika nije dostupna ''Što prije zaboravite uspjeh, to ćete ga prije ponoviti'' Slika nije dostupna Mihovil Španja: Motivacijski govor koji će vam pomoći u ostvarivanju ciljeva

Dugo očekivanje proljetne temperature, zelenilo i cvijeće koje krase okoliš te bogata prirodna baština samo što nisu u svom punom sjajuzahvatile Međimurje, a upravo su te stvari dobar razlog zašto 1. svibanj provesti aktivno i zabavno, u okruženju svojih najmilijih.

Rezervirajte svoj smještaj po cijeni već od 255 kuna po osobi po noćenju putem broja telefona +385 40 371 111 ili emaila info@termesvetimartin.com.

Lajkajte LifeClass Terme Sveti Martin i na Facebooku.