Martina Knežević (Foto: nestali.hr)
Martina Knežević (Foto: nestali.hr)

Zadranka Martina Knežević (31) nestala je 25. ožujka. Udaljila se s adrese u Zagrebu, nakon čega joj se izgubio svaki trag. U petak ju je u Zagrebu pronašao član obitelji.


Zagrebačka policija objavila je potragu za nestalom Zadrankom Martinom Knežević (31) koja se 25. ožujka udaljila s adrese Ivanečka ulica u Zagrebu, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Martinu je u petak u Zagrebu pronašao član obitelji.

Vezani članci Policija, Njemačka, Ilustracija (Foto: Christof STACHE / AFP) Hrvat ubijen u Njemačkoj: "Na tijelu su pronađene ubodne rane i tragovi udaraca po glavi" Migranti, ilustracija (Foto: AFP) Prijavio i - policajac: "Institucije mjesecima ne reagiraju na prijave o policijskom zlostavljanju migranata"

Što se točno dogodilo nije poznato.

Zadarski.hr piše kako se radi o donedavnoj voditeljici najveće turističke firme u Zadru koja se u korizmi odlučila odreći novca i svega materijalnog.

"Kao 'osoba x' pješice je krenula iz Zagreba u rodni Zadar uzdajući se u pomoć i dobrotu nepoznatih ljudi koje će susresti na putu. Sa sobom je ponijela tek nešto odjeće i mobitel kojim će zabilježiti sve najvažnije trenutke svoje avanture za koju je uvjerena da će promijeniti njezin, ali i živote drugih ljudi", piše zadarski.hr. Obećala je da će nakon dolaska u Zadar napraviti najveći besplatni tulum u povijesti toga grada.