Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestala 25. ožujka

U Zagrebu nakon pet dana pronađena Zadranka Martina Knežević (31)

Martina Knežević (Foto: nestali.hr)
Martina Knežević (Foto: nestali.hr) Foto: nestali.hr
Zadranka Martina Knežević (31) nestala je 25. ožujka. Udaljila se s adrese u Zagrebu, nakon čega joj se izgubio svaki trag. U petak ju je u Zagrebu pronašao član obitelji.

Zagrebačka policija objavila je potragu za nestalom Zadrankom Martinom Knežević (31) koja se 25. ožujka udaljila s adrese Ivanečka ulica u Zagrebu, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Martinu je u petak u Zagrebu pronašao član obitelji.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Što se točno dogodilo nije poznato.

Zadarski.hr piše kako se radi o donedavnoj voditeljici najveće turističke firme u Zadru koja se u korizmi odlučila odreći novca i svega materijalnog.

"Kao 'osoba x' pješice je krenula iz Zagreba u rodni Zadar uzdajući se u pomoć i dobrotu nepoznatih ljudi koje će susresti na putu. Sa sobom je ponijela tek nešto odjeće i mobitel kojim će zabilježiti sve najvažnije trenutke svoje avanture za koju je uvjerena da će promijeniti njezin, ali i živote drugih ljudi", piše zadarski.hr. Obećala je da će nakon dolaska u Zadar napraviti najveći besplatni tulum u povijesti toga grada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene