Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manja šteta

FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju

Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6
Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Darko Tomas/Cropix
Aktualno Galerija Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 1 Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 1 Foto: Darko Tomas/Cropix Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 2 Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 2 Foto: Darko Tomas/Cropix Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 4 Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 4 Foto: Darko Tomas/Cropix Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 5 Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 5 Foto: Darko Tomas/Cropix +1 Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Galerija 1/6 >>
U Zagrebu se oko 10:30 dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali tramvaj i osobni automobil.

Na križanju Savske ulice i Ulice grada Vukovara u ponedjeljak oko 10:30 sudarili su se ZET tramvaj i osobni automobil marke Peugeot.

Pročitajte i ovo Skup HDZ-a - 41 lake note i brza obećanja Plenković voli Rockyja, Josipović i Račan voljeli su Bareta! Pobrojili smo pjesme koje su pratile izborne kampanje

U policiji nisu dobili informacije o toj nesreći, dok su nam iz ZET-a potvrdili kako je došlo do manjeg sudara tramvaja linije 13 i osobnog automobila pod još neutvrđenim okolnostima.

Nastala je tek manja materijalna šeta, vozači su razmijenili podatke i nakon kraćeg zastoja promet se nastavio redovnim putem.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene