Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Nesreća na autocesti: Dvoje prevezeno u bolnicu, promet se odvija otežano

Ilustracija, tunel
Ilustracija, tunel Foto: Getty Images
Do nesreće je došlo u tunelu Hrasten.

U subotu u 5 sati ujutro došlo je do prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka Zagreb u tunelu Hrasten u smjeru Zagreba. U nesreći je sudjelovalo jedno vozilo, a ozlijeđene su dvije osobe koje su prevezene na hitni prijem bolnice na Sušaku, izvijestila je policija.

Promet je tim dijelom otežan te se odvija jednim trakom, a vozače poziva na oprez i strpljenje.

Pročitajte i ovo Zabrana građevinskih radova - 4 Do sredine rujna Buka se u ovom gradu papreno naplaćuje, dio građana je zabrinut: "Nama to izravno utječe na poslovanje"

Povremeno usporen promet očekuje se tijekom dana na pojedinim dionicama autocesta, posebice u zonama radova, te na gradskim prometnicama i obilaznicama i pojedinim graničnim prijelazima, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Vremenski uvjeti bit će povoljni za vožnju u većem dijelu zemlje. U poslijepodnevnim i večernjim satima bit će pojačan promet na važnijim cestama iz smjera mora prema unutrašnjosti.

Na autocestama trenutno nema gužvi ni zastoja. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Aktualno Buka se u ovom gradu papreno naplaćuje, dio građana je zabrinut: "Nama to izravno utječe na poslovanje" Marijana Aksić Vitković, glasnogovornica Grada Dubrovnika Marijana Aksić Vitković, glasnogovornica Grada Dubrovnika Foto: DNEVNIK.hr Julia, Ukrajina Julia, Ukrajina Foto: DNEVNIK.hr Zabrana građevinskih radova - 1 Zabrana građevinskih radova - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zabrana građevinskih radova - 2 Zabrana građevinskih radova - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zabrana građevinskih radova - 3 Zabrana građevinskih radova - 3 Foto: DNEVNIK.hr +2 Zabrana građevinskih radova - 4 Hrvatska Buka se u ovom gradu papreno naplaćuje, dio građana je zabrinut: "Nama to izravno utječe na poslovanje" 1/8 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene