Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Velesajma

Kaos zbog prometne nesreće na jednoj od glavnih prometnica u Zagrebu, nastale goleme gužve: "Ovo je stvarno neviđeno"

Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu - 3
Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu - 1 Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu - 2 Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu - 4 Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu - 3 Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu Galerija 1/5 >>
U popodnevnim satima došlo je do prometne nesreće na raskrižju kod Velesajma i Trnskog, na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik, zbog čega su nastale velike gužve.

Došlo je do sudara osobnih vozila na raskrižju kod Velesajma i Trnskog na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. Zbog sudara nastala je velika gužva i promet se kreće vrlo otežano, uz policijsku regulaciju.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Sesvetama - 10 istražni zatvor Pritvoren 31-godišnjak koji se pijan zabio u vozačicu u Sesvetama: Od ozljeda je umrla na mjestu  

Čitateljica nam je rekla da je na mjesto nesreće pozvana i Hitna pomoć. Iz policije su kazali da se nesreća dogodila oko 15 sati, sudjelovala su dva osobna vozila, a jedna je osoba prevezena u KB Sveti Duh.

"Ovo je kaos, često ovuda vozim, ali ovo što se danas ovdje događa stvarno je neviđeno. Svi trube jedni drugima, hitna je isto jedva prošla", rekla nam je druga čitateljica, koja je zapela u gužvi na tom potezu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene