Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istražni zatvor

Pritvoren 31-godišnjak koji se pijan zabio u vozačicu u Sesvetama: Od ozljeda je umrla na mjestu

Prometna nesreća u Sesvetama - 10
Prometna nesreća u Sesvetama - 10 Damir Krajac/Cropix
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Sesvetama - 10 Prometna nesreća u Sesvetama - 10 Foto: Damir Krajac/Cropix Prometna nesreća u Sesvetama - 9 Prometna nesreća u Sesvetama - 9 Foto: Damir Krajac/Cropix Prometna nesreća u Sesvetama - 8 Prometna nesreća u Sesvetama - 8 Foto: Damir Krajac/Cropix Prometna nesreća u Sesvetama - 7 Prometna nesreća u Sesvetama - 7 Foto: Damir Krajac/Cropix +0 Prometna nesreća u Sesvetama - 6 Galerija 1/5 >>
Vozaču (31) koji je pijan vozio Kobiljačkom cestom i frontalno se zabio u vozačicu iz suprotog smjera određen je istražni zatvor.

U istražnom zatvoru završio je 31-godišnji vozač koji je u utorak oko 1 sat u Sesvetama pijan prešao u suprotnu traku i zabio se u automobil čija je 65-godišnja vozačica poginula na mjestu nesreće, izvijestilo je državno odvjetništvo.

Tužiteljstvo je u petak izvijestilo da je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu prihvatio njihov prijedlog i vozača pritvorio zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Nakon očevida i ispitivanja državno odvjetništvo je protiv 31-godišnjaka pokrenulo istragu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, kaznenog djela za čiji teži oblik zakon predviđa i do 15 godina zatvora.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Sesvetama - 2 frontalni sudar FOTO Detalji stravične nesreće: Pijani 31-godišnjak prešao u suprotni trak, poginula žena

Vozača sumnjiče da je pijan noću vozio Kobiljačkom cestom, pristajući takvom svojom vožnjom ugroziti i druge sudionike u prometu pa je uslijed alkoholiziranosti prešao na suprotni kolnički trak namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera.

Pritom je naletio na automobil kojim je iz suprotnog smjera vozila žena čije je vozilo uslijed naleta, odbačeno u smjeru jugozapada, a oštećenica je zadobila brojne teške tjelesne ozljede zbog kojih je preminula na mjestu nesreće, kažu u državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene