Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima i privedenih

FOTO Neredi nakon utakmice u Zagrebu: Navijači napali policiju, ozlijeđene tri osobe

Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 9
Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 9 Ronald Gorsic / CROPIX
Aktualno Galerija Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 1 Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 1 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 2 Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 2 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 3 Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 3 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 4 Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 4 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX +4 Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Galerija 1/9 >>
Tri policijska službenika su ozlijeđena nakon što su na njih nasrnuli navijači u Zagrebu nakon utakmice.

U petak u večernjim satima, nakon završetka nogometne utakmice između Hajduka i Lokomotive koja je odigrana na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu, tijekom nadziranog izlaska gostujućih navijača s istočne tribine, navijači su nasrnuli na policajce koji su osiguravali sportski događaj.

Policijski službenici su nad većim brojem navijača upotrijebili sredstva prisile zbog odbijanja napada na sebe, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Ivan Anušić Poruka iz Praga Anušić: "Mir na zapadnom Balkanu pogrešno je uzimati zdravo za gotovo"

U službene prostorije privedene su dvije osobe, a ozlijeđena su tri policijska službenika. Tijekom događaja oštećena su dva službena vozila i jedan osobni automobil.

U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti događaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene